KINDERFEESTJES

 

Wil jij graag tijdens je kinderfeestje dansen met jouw vriendjes of vriendinnetjes? Dat kan!

Kom je verjaardag vieren bij Dansstudio Anouk. 

Wij bieden verschillende kinderfeestjes aan:

 

TIKTOK FEESTJE

Tijdens dit feestje krijgen de deelnemers verschillende Tiktok dansjes aangeleerd. Na het oefenen van de Tiktok dansjes gaan we ze filmen. De jarige mag 1 Tiktok dansje kiezen die ze graag wilt leren tijdens het feestje. De filmpjes zullen na het feestje ook gedeeld worden zodat je altijd een leuke herinnering hebt van jouw feestje. Tussendoor is er een pauze met ranja en een zakje chips (inbegrepen bij de prijs).

 

Tijdsduur: 1,5 uur 

Kosten: € 90,- minimaal 5 deelnemers, maximaal 10 deelnemers (bij meer deelnemers geldt daarna een meerprijs van 5,- euro p.p)

Locatie: Etten-leur of Dorst

Dag en tijd: in overleg

Leeftijd: vanaf 6 jaar

VIDEOCLIP FEESTJE 

Wil jij shinen in jouw eigen dans videoclip? Samen met jouw vrienden/vriendinnen krijgen jullie een super toffe choreografie aangeleerd. Na het oefenen van die choreografie gaan we hem filmen. De jarige mag van te voren haar favoriete liedje doorgeven waarop de choreografie gemaakt zal worden. Tussendoor is er een pauze met ranja en een zakje chips (inbegrepen bij de prijs).

Na het feestje ontvang je binnen een week de videoclip (mp4 bestand) die je als herinnering van jouw feestje aan iedereen kunt laten zien.  

 

Tijdsduur: 1,5 uur 

Kosten: € 110,- minimaal 5 deelnemers, maximaal 10 deelnemers (bij meer deelnemers geldt daarna een meerprijs van 5,- euro p.p)

Locatie: Etten-leur of Dorst

Dag en tijd: in overleg

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Aanvraag voor een kinderfeestje: